De xennials

De xennials zijn een microgeneratie geboren tussen 1977-1983, overbruggend tussen Gen X en Millennials met zowel analoge als digitale affiniteit.

Betekenis: de xennials

In de kleurrijke wereld van marketingtermen, fungeert de term de xennials als een brug tussen twee opvallende generaties: de stoere Generation X en de dynamische Millennials. Deze unieke microgeneratie, geboren tussen ongeveer 1977 en 1983, heeft het beste van beide werelden: de robuuste onafhankelijkheid van de ene kant en de tech-savvy flexibiliteit van de andere. De xennials zijn de culturele tweesnijdende zwaarden die zowel de nostalgische anekdotes van de ouderwetse cassettebandjes kunnen waarderen als de snelle tweets van vandaag de dag kunnen bijhouden.

Waarom marketeers dol zijn op de xennials? Nou, deze generatie slaat een brug tussen analoog en digitaal, en belichaamt een interessante mix van traditionele waarden en moderne aspiraties. Ze bewonen de unieke positie van het begrijpen van oudere consumententrends terwijl ze tegelijkertijd de digitale vernieuwingen en gedragingen van jongere generaties omarmen. Het aanspreken van de xennials vraagt om een nauwkeurige mix van zowel nostalgische elementen als toekomstgerichte innovaties.

Kortom, de xennials zijn de ambassadeurs van twee tijdperken, de kinderen van de walkman en de eerste ontdekkers van het wereldwijde web. Hun tweeledige perspectief maakt hen een boeiend doelwit voor campagnes die het erfgoed van het verleden willen verweven met de visie van de toekomst.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!