See think do care model

See think do care model is een vierfasebenadering voor digitale marketing. Het helpt marketeers hun content strategieën af te stemmen op de verschillende fasen van de klantreis.

Betekenis: see think do care model

Het see think do care model is een vierfasebenadering voor digitale marketing, ontwikkeld door Google. Het model helpt marketeers om hun content en advertentiestrategieën af te stemmen op de verschillende fasen van de klantreis, van bewustwording tot aankoop en zorg.

See-fase

In de see-fase is het doel om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Dit wordt vaak gedaan via brede, massa-georiënteerde campagnes die de merkbekendheid verhogen.

Think-fase

In de think-fase zijn klanten zich al bewust van hun behoefte en beginnen ze hun opties te overwegen. In deze fase is het belangrijk om hen te overtuigen van de voordelen van jouw product of dienst.

Do-fase

De do-fase is het punt waarop klanten klaar zijn om actie te ondernemen, meestal in de vorm van een aankoop. Het doel hier is om de zoektocht van de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken door bijvoorbeeld duidelijke call-to-action knoppen en een eenvoudig checkout-proces.

Care-fase

Tenslotte is er de care-fase. Dit is de fase na de aankoop waarin bedrijven proberen om een langetermijnrelatie met de klant op te bouwen door bijvoorbeeld klantenservice van hoge kwaliteit of loyaliteitsprogramma's.

Het see think do care model is een nuttige tool om bedrijven te helpen hun marketinginspanningen te structureren en zo effectiever te communiceren met hun klanten op elk punt in hun reis.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!