Poas

POAS staat voor Pay-Per-Order Advertising Spend, waarbij betaling voor reclame pas bij een order gebeurt, wat marketeers effectiviteit en besparingen biedt.

Betekenis: poas

In de dynamische wereld van marketing staat POAS voor 'Pay-Per-Order Advertising Spend'. Dit is een model waarbij bedrijven alleen betalen voor advertenties wanneer die daadwerkelijk leiden tot een order of verkoop. Deze term is wenselijk voor marketeers die hun uitgaven willen koppelen aan concrete resultaten. Het helpt bij het optimaliseren van het advertentiebudget en verzekert dat marketinginspanningen tastbare vruchten afwerpen.

Hoe werkt poas?

POAS wordt mogelijk gemaakt door geavanceerde tracking-technologie die elke conversie van een advertentie naar een aankoop bijhoudt. Adverteerders stemmen ermee in een vastgesteld bedrag of percentage van de verkoop te betalen bij iedere bestelling die rechtstreeks voortkomt uit hun advertentiecampagne. Dit zorgt voor een rechtvaardige verdeling van de kosten en stimuleert het streven naar effectieve en kwalitatieve advertenties.

Voordelen van poas

Het POAS-model is bijzonder voordelig voor bedrijven die zuinig willen zijn met hun marketingbudget. Het verlaagt het risico van geld uitgeven aan campagnes die geen verkoop genereren. Bovendien maakt het model de resultaten van marketinginspanningen duidelijk meetbaar, waardoor er ruimte ontstaat voor continue verbetering en optimalisatie.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!