Displaycampagne

Displaycampagne: online adverteren met visuele banners om aandacht te trekken en actie uit te lokken.

Betekenis: displaycampagne

Stel je voor dat je door een digitaal tijdschrift bladert en ineens valt je oog op een kleurrijke advertentie die precies biedt wat jij zoekt. Precies dat effect beoogt een displaycampagne te hebben in de online wereld. Het is een vorm van digitale marketing waarbij visueel aantrekkelijke banners of advertenties op verschillende websites worden getoond met als doel de aandacht te trekken en bezoekers te verleiden tot een actie, zoals het bezoeken van een website of het doen van een aankoop.

Displaycampagnes maken gebruik van diverse netwerken, waaronder Google's eigen Display Netwerk, om advertenties te plaatsen op een breed scala van websites die aansluiten bij de interesses van de beoogde doelgroep. Dit type campagnes is ideaal voor het vergroten van merkbekendheid, het promoten van nieuwe producten en het benaderen van potentiële klanten die mogelijk niet zelf actief op zoek zijn naar jouw product of dienst.

De kracht van display adverteren ligt in de mogelijkheid om opvallende en creatieve content te gebruiken, zoals afbeeldingen, video's en animaties, om een sterk visuele boodschap over te brengen. Met targeting-opties kun je je boodschap richten op specifieke demografische groepen, interesses, geografische locaties, en zelfs het online gedrag van gebruikers voor een uiterst gepersonaliseerde benadering. Displaycampagnes kunnen dus een essentiële rol spelen in je algehele marketingstrategie door direct met je doelgroep in contact te komen op de plaatsen waar zij hun tijd online doorbrengen.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!