Duckduckgo

DuckDuckGo is een privacygerichte zoekmachine zonder tracking, die een filterbubbelvrije ervaring en handige 'bang' commando's biedt.

Betekenis: duckduckgo

DuckDuckGo is een zoekmachine die zich onderscheidt door de privacy van zijn gebruikers voorop te stellen. In tegenstelling tot sommige andere zoekmachines, slaat DuckDuckGo geen persoonlijke informatie op en deelt deze ook niet met derden. Hierdoor krijgen gebruikers bij elke zoekopdracht dezelfde resultaten, zonder de filterbubbel die vaak geassocieerd wordt met gepersonaliseerde zoekresultaten.

Deze focus op privacy heeft DuckDuckGo een loyale aanhang opgeleverd onder internetgebruikers die waarde hechten aan hun online anonimiteit. Met functies zoals 'bang' commando's die directe zoekopdrachten op andere websites mogelijk maken en een strak, overzichtelijk ontwerp, is DuckDuckGo een populaire keuze geworden voor wie een simpel en veilig alternatief zoekt voor traditionele zoekmachines.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!