Penguin update

De Penguin update is een Google-filter gericht op het bestraffen van websites die SEO-manipulatie technieken gebruiken zoals keyword stuffing en het kopen van links.

Betekenis: penguin update

Stel je voor, het internet is een grote ijsberg waar zoekmachines als ijverige pinguïns de allerbeste visjes (websites) vangen om bovenaan hun lijstjes te zetten. Maar niet alle visjes spelen volgens de regels. De penguin update is Googles filter om sneaky strategieën, zoals het overdreven gebruik van zoekwoorden en het kopen van links, te spotten en te bestraffen.

In april 2012 waggelde deze pinguïn de wereld van zoekmachineoptimalisatie binnen en veranderde het spel voor altijd. Websites die de regels overtraden door hun zoekresultaten kunstmatig op te pompen, ondervonden plots dat ze niet meer zo soepel door de digitale wateren gleden.

Dus wil je met jouw website de pinguïn-dans ontspringen en vrolijk blijven rondzwemmen in de hoge regionen van Google's zoekresultaten, dan moet je zorgen voor een natuurlijk linkprofiel en kwalitatieve inhoud die mensen oprecht waardevol vinden. De penguin update herinnert ons eraan dat met eerlijk spel, jouw website de meest delicatesse vissen kan blijven vangen in de SEO-zee!

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!