Naambellen

Naambellen is een marketingtechniek waarbij een merk- of productnaam wordt gebruikt in plaats van een telefoonnummer om merkbekendheid te vergroten.

Betekenis: Naambellen

Naambellen is een marketingtechniek die wordt gebruikt om de merkbekendheid te vergroten. Het concept draait om het gebruik van een merknaam, productnaam of zelfs een bedrijfsnaam in plaats van het telefoonnummer. Dit wordt gedaan om de naam te versterken en het gemakkelijker te maken voor klanten om contact op te nemen met het bedrijf. Je zou het kunnen zien als een manier om de traditionele wijze van communicatie in de marketingmix te veranderen, met het doel om een sterker merkbeeld te creëren.

Waarom Naambellen?

Naambellen kan zeer effectief zijn in marketingcampagnes omdat het de herkenbaarheid van een merk vergroot. Wanneer mensen de merknaam vaker horen of zien, wordt deze in hun geheugen gegrift. Dit kan leiden tot meer klantinteracties en mogelijk ook tot meer conversies.

Hoe werkt Naambellen?

Bedrijven die voor naambellen kiezen, moeten eerst een specifiek nummer toewijzen aan hun merk- of productnaam. Dit nummer is meestal een gemakkelijk te onthouden number dat de naam van het bedrijf bevat. Klanten kunnen dan dit unieke nummer bellen om in contact te komen met het bedrijf.

Voorbeeld: Als het merk 'BrandX' was, dan zou hun nummer kunnen zijn 1800-BRANDX.

De verbinding tussen de merknaam en het nummer zal klanten helpen herinneren en de communicatie vergemakkelijken. Daarnaast kan dit nuttig zijn als onderdeel van de brand awareness strategie van een bedrijf.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!