Sandwichbord

Een sandwichbord is een draagbaar marketinginstrument, bestaande uit twee borden die aan elkaar bevestigd zijn en over de schouders worden gedragen om een boodschap te promoten.

Wat is een sandwichbord?

Een sandwichbord is een veelgebruikt marketinginstrument waarin twee borden, meestal van hout of metaal, aan één kant aan elkaar zijn bevestigd en over de schouders worden gedragen. Het idee is de aandacht van de voorbijganger te trekken en hem te informeren over uw product, dienst of evenement.

Betekenis: sandwichbord

De naam 'sandwichbord' komt van het uiterlijk, het lijkt namelijk op een sandwich waarbij de persoon in het midden de vulling is en de borden de broodjes. De boodschap wordt in dit geval aan beide zijden weergegeven, zodat het vanuit meerdere richtingen zichtbaar is.

Hoe werkt het?

Een sandwichbord is draagbaar en wordt meestal om de schouders gedragen door een persoon. Dit maakt het een flexibel en mobiel reclamemiddel. Het kan worden gebruikt op drukke straatmarkten, festivals, manifestaties of andere plekken waar veel mensen samenkomen.

Voordelen van het sandwichbord

Een van de voordelen van het gebruik van sandwichborden in marketing is hun kosteneffectiviteit. Ze zijn relatief goedkoop om te produceren en kunnen herhaaldelijk worden gebruikt. Bovendien kunnen ze naar behoefte worden bijgewerkt of gewijzigd, wat ze bijzonder nuttig maakt voor het promoten van tijdelijke aanbiedingen of evenementen. Dankzij de persoonlijke, menselijke touch kunnen ze effectiever zijn in het aantrekken van aandacht dan traditionele statische buitenreclame.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!