Omtm

'Omtm' staat voor 'One Metric That Matters', waarbij een bedrijf zich focust op één belangrijke statistiek die cruciaal is voor de groei en het succes van het bedrijf.

Betekenis: omtm

De term 'omtm' staat voor 'One Metric That Matters'. Het gaat om het concentreren op één enkele belangrijke statistiek die er werkelijk toe doet voor de groei en het succes van jouw bedrijf. Deze statistiek varieert afhankelijk van het type bedrijf en het stadium waarin het bedrijf zich bevindt.

Waarom is omtm belangrijk?

Door zich te concentreren op één statistiek, kunnen bedrijven zich richten op hun belangrijkste doelstelling zonder te worden afgeleid door nevenactiviteiten. Dit betekent dat iedereen in het team weet welke statistiek het belangrijkst is en dat hun activiteiten gericht zijn op het verbeteren van deze specifieke metriek.

Hoe bepaal je jouw omtm?

Om jouw omtm te bepalen, moet je jezelf de vraag stellen: 'Wat is de belangrijkste factor die het succes van mijn bedrijf zal bepalen?'. Dat is jouw omtm. Deze statistiek moet meetbaar en verbeterbaar zijn en moet rechtstreeks verband houden met de groei en het succes van jouw bedrijf.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!