World-wide-web-consortium

Het World Wide Web Consortium (W3C) is een wereldwijde organisatie die standaarden en richtlijnen ontwikkelt om de kwaliteit en uniformiteit van het internet te verbeteren.

Betekenis: World Wide Web Consortium (W3C)

Het World Wide Web Consortium (W3C) is een wereldwijde gemeenschap waar organisaties, een fulltime medewerkersgroep en het publiek samenwerken om normen te ontwikkelen voor het internet. Het verhoogt de kwaliteit en uniformiteit van het web door standaarden en richtlijnen te ontwikkelen.

Het belang van het W3C

Het belang van het W3C kan niet worden onderschat. Deze organisatie ontwikkelt protocollen en richtlijnen die ervoor zorgen dat het web daadwerkelijk wereldwijd is en op verschillende platforms kan worden gebruikt. Door het naleven van de door W3C ontwikkelde normen, kunnen websites en webtoepassingen wereldwijd toegankelijk zijn, ongeacht het apparaat of de software die mensen gebruiken om toegang te krijgen tot het web.

W3C en Marketing

Voor marketeers speelt W3C een cruciale rol. Door de standaarden en richtlijnen van W3C te volgen, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun websites en webtoepassingen op een groot aantal apparaten en platforms werken, waardoor ze een breder publiek kunnen bereiken. Bovendien garanderen goed gebouwde sites volgens W3C-standaarden betere zoekresultaten, waardoor bedri

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!