Https

Https zorgt voor een beveiligde internetverbinding door versleuteling van gegevens, cruciaal voor privacy en marketing.

Betekenis: https

Stel je voor: je doet online inkopen, voert persoonlijke gegevens in of controleert je banksaldo. Je wilt toch zeker weten dat niemand anders meekijkt? Hier komt https om de hoek kijken, de beveiligde superheld van het internet. De afkorting staat voor HyperText Transfer Protocol Secure en het is de veilige variant van het bekende http. Dankzij https worden gegevens versleuteld verzonden, waardoor je informatie veilig is voor nieuwsgierige blikken. Wanneer je een website bezoekt met https in de URL, kun je erop vertrouwen dat je een beveiligde verbinding hebt. Dat kleine slotje in je browser? Dat is het teken dat je op een https pagina zit. Banken, webwinkels, en eigenlijk alle websites waar gevoelige informatie wordt uitgewisseld, maken gebruik van deze beveiligingsmaatregel. Dus wanneer je de volgende keer dat slotje ziet, kun je gerust ademhalen wetende dat je digitale veiligheid in goede handen is.

En waarom is dit belangrijk voor marketing? Simpel, vertrouwen is alles. Klanten moeten zich veilig voelen op jouw website als je wilt dat ze overgaan tot een aankoop of het afgeven van hun gegevens. Een https-certificaat draagt bij aan het opbouwen van dat cruciale vertrouwen. Bovendien geeft Google voorkeur aan websites met een https-verbinding, wat betekent betere zoekresultaten en meer zichtbaarheid. Kortom, https is niet alleen goed voor de veiligheid, maar ook voor de reputatie en zichtbaarheid van je website.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!