Branded keywords

Branded keywords zijn zoektermen die gericht zijn op een merk, bedrijf of product. Ze leiden direct verkeer naar de website en verbeteren de online zichtbaarheid en merkrelevantie.

Betekenis: Branded keywords

Branded keywords zijn zoekwoorden of zoekfrasen die naam gevend zijn voor een merk, bedrijf of product. Als iemand bijvoorbeeld op Google 'Nike hardloopschoenen' zoekt, dan is 'Nike' het branded-keyword. Het is de merknaam die specifiek wordt gebruikt bij het zoeken op internet.

Het belang van Branded keywords in Online Marketing

Branded keywords zijn essentieel in online marketing omdat ze direct verkeer naar de website van het merk leiden. Dit zijn mensen die al bekend zijn met het merk en specifiek op zoek zijn naar de producten of diensten ervan. Het is dus een effectieve manier om trouwe klanten en potentiële klanten te bereiken die al interesse hebben getoond in je merk. Bovendien kunnen branded keywords je helpen om de merkrelevantie te verbeteren en de online zichtbaarheid van je merk te vergroten.

Het gebruik van Branded keywords in SEO

In termen van zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn branded keywords belangrijk omdat ze gewoonlijk resulteren in hogere click-through-rates (CTR). Dit komt doordat gebruikers die specifieke merknamen gebruiken bij hun zoekopdrachten, meestal al in de onderste helft van de trechter van de koopintentie zitten. Daarom draagt elke klik op een branded keyword bij aan de SEO-waarde van je website, wat kan leiden tot hogere rankings op zoekmachines.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!