Ecosia

Ecosia is een eco-vriendelijke zoekmachine die winst inzet voor het planten van bomen wereldwijd.

Betekenis: ecosia

Ecosia is een revolutionaire zoekmachine met een groen hart. In tegenstelling tot traditionele zoekplatforms zet Ecosia in op milieubescherming door een aanzienlijk deel van zijn inkomsten te gebruiken voor het planten van bomen over de hele wereld. Gebruikers die Ecosia als hun standaardzoekmachine kiezen, dragen bij aan herbebossing en gevecht tegen klimaatverandering zonder extra moeite of kosten. Door simpelweg te zoeken op het web, kan elke zoekopdracht helpen meer bomen te planten en daarmee een positieve impact hebben op het milieu.

Waarom kiezen voor ecosia?

Waarom zou je Ecosia overwegen als je standaardzoekmachine? Het antwoord is simpel: het geeft je de kracht om milieubewuste keuzes te maken door alledaagse handelingen. Elke zoekactie resulteert in concrete actie tegen klimaatverandering, zonder afbreuk te doen aan je zoekervaring. Met Ecosia krijg je nog altijd snelle en accurate resultaten terwijl je meewerkt aan het creëren van een leefbaardere planeet voor toekomstige generaties. Het is een eenvoudige stap met een grote impact.

Hoe werkt ecosia?

Hoe kan een zoekmachine bomen planten? Ecosia gebruikt het grootste deel van de advertentie-inkomsten die gegenereerd worden wanneer gebruikers zoeken en op advertenties klikken. Deze inkomsten worden vervolgens geïnvesteerd in boomplantprojecten over de hele wereld. Door transparantie in hun financiën prioritiseren ze vertrouwen en integriteit. Ecosia publiceert regelmatig rapporten over hun financiële bijdragen en de voortgang van hun plantprojecten, zodat gebruikers duidelijk kunnen zien hoe hun zoekopdrachten transformeren in groene actie.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!