Google penguin update

Google penguin update bestrijdt SEO-manipulatie, zoals link-schema's, voor eerlijke zoekresultaten.

Betekenis: Google penguin update

Maak je klaar om te duiken in de frisse wateren van zoekmachineoptimalisatie met de Google Penguin-update die voor de eerste keer het licht zag in 2012! Deze slimme update is een echte bewaker van de digitale zee; hij houdt een oogje in het zeil om te garanderen dat websites die proberen hogerop te komen door te spelen met link-schema's en overoptimalisatie niet onopgemerkt blijven. Dankzij Penguin, kunnen de websites die zich aan de regels houden en natuurlijke linkprofielen creëren, zwemmen in de zee van zoekresultaten zonder bang te zijn weggevaagd te worden door oneerlijke concurrentie.

De Google Penguin-update is als een onderwater speurder die speurt naar overgeoptimaliseerde ankertekst, gekunstelde links en andere black-hat SEO-praktijken die net zo glad zijn als een paling. Maar maak je geen zorgen; als je marketingtechnieken netjes en natuurlijk zijn, dan ben je Penguin's beste penvriend. Blijf dus trouw aan de SEO-basisprincipes en je kunt relaxen op het strand terwijl Penguin de onruststokers in de golven aanpakt.

Laat je SEO-inspanningen niet op het ijs eindigen. Houd je website penguin-proof en blijf up-to-date met de nieuwste Google algoritme veranderingen om ervoor te zorgen dat je de digitale oceaan kunt blijven bevaren met je ranking veilig vast in de klauwen van succes!

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!