Rdfa

RDFa, Resource Description Framework in Attributes, is een HTML extensie die gebruikt wordt voor semantische markering van data in webpagina's, verbetering van zoekresultaten en vindbaarheid.

Betekenis: RDFa

De term RDFa staat voor Resource Description Framework in Attributes. Het is een extensie op HTML en wordt gebruikt voor het semantisch markeren van de data in een webpagina. RDFa helpt zoekmachines en andere web tools om de gegevens op de pagina beter te begrijpen door de inhoud expliciet te koppelen aan een bepaalde vocabulaire of categorie.

Waarvoor wordt RDFa gebruikt?

RDFa wordt gebruikt om gestructureerde data te leveren aan zoekmachines, waardoor zij webpagina's beter kunnen begrijpen en indexeren. Dit kan resulteren in betere zoekresultaten en kan ook de vindbaarheid van een website vergroten.

Het belang van RDFa in online marketing

Online marketing maakt vaak gebruik van RDFa, omdat het helpt om de inhoud van websites beter te laten presteren in zoekmachines. Door de relevantie en context van een webpagina beter te definiëren, kunnen zoekmachines beter matchen met de zoekbehoefte van gebruikers. Daardoor kunnen bedrijven profiteren van betere organische zoekresultaten en een hogere klikfrequentie.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!