Asis

In marketing verwijst 'asis' naar de huidige staat van een product, dienst of proces voor verbetering of verandering. Het wordt gebruikt om de bestaande situatie objectief te beschrijven.

Betekenis: asis

In de marketingtermen verwijst 'asis' naar de huidige staat van een product, dienst of proces voor het ondergaan van enige vorm van verbetering of verandering. Het is een term die vaak gebruikt wordt in projectmanagement en bedrijfsprocessen om een ​​bestaande situatie te beschrijven zonder wijzigingen of verbeteringen.

As-is in marketinganalyse

'asis' analyse is een belangrijk aspect van strategische marketingplanning. Het helpt marketeers en bedrijfsstrategen om de huidige prestaties van een product of dienst te beoordelen en te bestuderen hoe verschillende interne en externe factoren deze beïnvloeden. Deze analyse kan cruciaal zijn om de gebieden te identificeren die verbetering of verandering nodig hebben.

Het belang van asis in marketing

'asis' is een term die helpt om een ​​duidelijk en objectief beeld te vormen van de huidige situatie van een bedrijf of een specifiek product. Het is essentieel om dit inzicht te hebben alvorens te streven naar betere prestaties of hogere omzet, omdat zonder een duidelijk vertrekpunt het moeilijk kan zijn om te meten of verbeteringen of veranderingen daadwerkelijk effectief zijn geweest.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!