Mvp minimum viable product

MVP minimum viable product staat voor een productversie met minimale functies, genoeg om klantfeedback te verzamelen en te itereren.

Betekenis: mvp minimum viable product

In de dynamische wereld van productontwikkeling en start-ups, staat het begrip 'minimum viable product' (MVP) centraal. Het idee is om met een basisversie van een nieuw product te komen die net genoeg features heeft om te voldoen aan de vroegste klanten. Het doel hierbij is om snel te leren wat werkt en wat niet - zonder te veel tijd en middelen te investeren.

Stel je voor dat je een app ontwikkelt. In plaats van meteen een app met alle denkbare functies te lancereren, start je met de kernfuncties die je unieke idee tot leven brengen. Gebruikersfeedback verzamelen is hierbij essentieel; het stelt je in staat om je product te toetsen en aan te passen waar nodig. Dit alles draagt bij aan een effectief ontwikkelingsproces waarbij je snel leert en iteraties maakt op basis van echte gebruikerservaringen.

Het samenstellen van een MVP draait om focus en strategie. Je bepaalt wat het minimale is dat nodig is om een product levensvatbaar te maken en tegelijkertijd waardevolle inzichten te verzamelen. Dat laatste is cruciaal voor het verfijnen van het product voor een bredere marktintroductie. Als zodanig is het MVP concept een springplank voor groei, innovatie en succes in de competitieve markt van vandaag.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!