Mobilegeddon

Mobilegeddon verwijst naar een verandering in het Google-algoritme in 2015 dat mobielvriendelijke websites bevoordeelde en impact had op de rangschikking in zoekresultaten.

Betekenis: Mobilegeddon

In de wereld van online marketing is er één term die angst en paniek kan veroorzaken bij website-eigenaren en ontwikkelaars: "Mobilegeddon". Maar wat betekent deze term precies en waarom is het zo belangrijk?

Ontstaan van de term

"Mobilegeddon" is een term die in 2015 is bedacht door de SEO en marketinggemeenschap. De term verwijst naar een belangrijke verandering in het Google-algoritme die de zoekmotor gebruikte om websites te rangschikken op zijn resultatenpagina's. Kort samengevat, de aanpassing bevoordeelde websites die mobielvriendelijk waren ten opzichte van sites die dat niet waren.

De impact van Mobilegeddon

De gevolgen van deze update waren enorm. Websites die niet mobielvriendelijk waren, liepen het risico om significant te dalen in Google's zoekresultaten, wat op het internet gelijk staat aan onzichtbaar zijn. Daarom kreeg de update de dramatische naam "Mobilegeddon".

Belang van mobielvriendelijkheid

Mobilegeddon onderstreepte het groeiende belang van mobielvriendelijkheid in een tijd waarin steeds meer mensen toegang krijgen tot het internet via hun smartphones en tablets. Voor moderne bedrijven en marketeers is het een cruciale herinnering aan het belang van het up-to-date blijven met technologie en zoekmotor trends.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!