Through the line

Through the line marketing is een strategie die boven- en onder-de-lijn technieken combineert voor een geïntegreerde promotiecampagne via diverse media en communicatiekanalen.

Betekenis: Through the line

Though the line (TTL) is een marketingstrategie die zowel boven- als onder-de-lijn technieken combineert om een geïntegreerde, allesomvattende promotiecampagne te creëren. Het idee is om zowel massa-media (boven-de-lijn) kanalen zoals televisie en radio te gebruiken, alsook directe en persoonlijke communicatie (onder-de-lijn) zoals e-mails en sociale media.

Het belang van through the line marketing

Met through the line marketing kunnen bedrijven een ruim publiek bereiken en tegelijkertijd specifieke doelgroepen op een persoonlijke manier benaderen. Het gebruik van een combinatie van boven- en onder-de-lijn methoden kan leiden tot een meer effectieve marketingstrategie, aangezien het zowel merkbewustzijn creëert als leads en verkopen genereert.

Hoe werkt through the line marketing?

In een through the line benadering, begint een campagne vaak met een algemeen massamedia-offensief om het merk of product onder de aandacht te brengen. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van onder-de-lijn methoden om een dialoog met potentiële klanten te starten en hen te bewegen tot aankoop. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat er gerichte advertenties of gepersonaliseerde e-mails worden gestuurd, of dat er gebruik wordt gemaakt van sociale media om een gemeenschap rond het merk te creëren en te onderhouden.

Voordelen van through the line marketing

Through the line marketing biedt bedrijven de mogelijkheid om zowel een groot publiek te bereiken als specifieke klantsegmenten te targeten. Bovendien maakt het een directe en meetbare interactie met klanten mogelijk, wat helpt bij het bijstellen en verbeteren van de marketingstrategie op basis van real-time feedback.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!