Google bert update

Google's BERT update verbetert zoekresultaten door contextuele nuances in zoekopdrachten beter te begrijpen.

Betekenis: Google bert update

In oktober 2019 introduceerde Google een belangrijke update met de naam BERT, wat staat voor Bidirectional Encoder Representations from Transformers. Deze update richtte zich op het verbeteren van de manier waarop Google's zoekmachine de intentie achter zoekopdrachten interpreteert. BERT maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking (NLP) technologie om te begrijpen wat woorden in een zin betekenen met betrekking tot alle andere woorden, in plaats van elk woord afzonderlijk te analyseren.

Dankzij de Google bert update kreeg Google een dieper inzicht in contextuele nuances, waardoor de zoekresultaten aanzienlijk verbeterden, vooral bij complexe of conversatiegerichte zoekopdrachten. Voor marketeers betekende dit dat ze nog meer aandacht moesten besteden aan het creëren van kwaliteitsinhoud die écht aansluit bij de informatiebehoefte van hun doelgroep.

De sleutel tot succes in het BERT-tijdperk is niet alleen het richten op specifieke trefwoorden, maar ook het waarborgen van de contextuele relevantie en het bieden van heldere, informatieve en nuttige content die de vragen van gebruikers daadwerkelijk beantwoordt.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!