Header

Een header is het bovenste deel van een website of e-mail dat logo's, navigatie en call-to-actions bevat voor sterke eerste indrukken.

Betekenis: header

In de wonderlijke wereld van marketing spreekt men vaak over de term 'header'. Maar wat houdt het nu precies in? Simpel gezegd, is de header het bovenste gedeelte van een website, e-mail of andere digitale platforms. Het is het gezicht van je digitale aanwezigheid, vaak het eerst gezien door bezoekers en daarom van cruciaal belang voor een eerste indruk.

Waarom is een header belangrijk?

Een goed ontworpen header kan het verschil maken. Het bevat meestal het logo, navigatiemenu en soms een call-to-action die gebruikers aanzet tot interactie. De header begeleidt gebruikers door je site en onderstreept de identiteit van je brand. Effectief en efficiënt, zoals een kompas voor je content.

Optimalisatie van een header

Het optimaliseren van je header is een kunst op zich. Het draait om balans, bruikbaarheid en visuele aantrekkingskracht. Zorg ervoor dat hij niet te druk is, maar ook niet te kaal - een header moet communicatief en functioneel zijn. Een doordachte header kan gebruikers verleiden verder te kijken en langer op je site te verblijven. Kortom, een essentieel stuk gereedschap in je marketingarsenaal.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!