Local service ads

Local service ads zijn door Google aangeboden online advertenties, die op locatiegebaseerde gegevens letten en lokale bedrijven helpen klanten in hun omgeving te bereiken.

Betekenis: local service ads

Local-Service-Ads zijn een specifieke vorm van online adverteren die wordt aangeboden door Google. Deze advertenties worden weergegeven op basis van de locatiegegevens van de gebruiker. Ze zijn ontworpen om lokale bedrijven te helpen hun klantenbestand te vergroten door hen in contact te brengen met klanten in hun directe omgeving. Lokale dienstadvertenties zijn bijzonder voordelig voor bedrijven zoals loodgieters, elektriciens, schoonmaakdiensten, en andere soortgelijke diensten die lokale klanten nodig hebben.

Hoe werken local service ads?

Wanneer een gebruiker een zoekopdracht invoert die gerelateerd is aan een dienst in hun omgeving, zal Google Local-Service-Ads bovenaan de zoekresultaten weergeven. Deze advertenties tonen de bedrijfsnaam, de beoordeling, en een kort overzicht van de diensten die worden aangeboden. Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit de advertentie bellen of een bericht sturen naar het bedrijf. Dit vergemakkelijkt voor zowel de klant als het bedrijf de communicatie en de transactie.

Voordelen van local service ads

Local-Service-Ads zorgen ervoor dat een bedrijf opvalt in lokale zoekopdrachten, wat de zichtbaarheid vergroot. Ze sturen gekwalificeerde leads naar bedrijven door zich te richten op klanten die actief op zoek zijn naar specifieke diensten. Bovendien werken Local-Service-Ads op een pay-per-lead basis, wat betekent dat bedrijven alleen betalen voor legitieme leads, niet voor klikken. Dit maakt het een kosteneffectieve manier van adverteren voor lokale bedrijven.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!