Remarketing

Remarketing is een online marketingtechniek waarbij gerichte advertenties aan eerdere bezoekers van je website of app worden getoond, met als doel hun interactie en conversie te vergroten.

Betekenis: Remarketing

Remarketing, ook wel bekend als retargeting, is een krachtige online marketingtechniek. Het maakt gebruik van technologie om advertenties te richten op mensen die eerder jouw website of app hebben bezocht. De sleutel tot remarketing is om mensen opnieuw te benaderen nadat ze al interactie met je hebben gehad.

Hoe werkt Remarketing?

Wanneer iemand je website bezoekt, plaatst een remarketingdienst een cookie in hun browser. Deze cookie registreert hun bezoek en zorgt ervoor dat jouw advertenties hen kunnen 'volgen' op andere websites of apps die zij daarna bezoeken. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om ze advertenties te laten zien die zijn aangepast aan hun verleden gedrag en hen te herinneren aan de producten of diensten die ze hebben bekeken.

Voordelen van Remarketing

Remarketing heeft veel voordelen. Het kan je helpen om meer uit je marketingbudget te halen door je advertenties te richten op mensen die al interesse in jouw producten of diensten hebben getoond. Bovendien kan remarketing de merkherkenning vergroten en klanten helpen terug te brengen naar je website om hun aankoop te voltooien. Het is een effectieve manier om je conversieratio te verhogen en je ROI te verbeteren.

Remarketing Strategieën

Er zijn veel verschillende manieren om remarketing te gebruiken. Sommige bedrijven richten hun advertenties op mensen die specifieke pagina's hebben bezocht, terwijl andere hun advertenties richten op mensen die een aankoop hebben achtergelaten in hun winkelwagen. Het is belangrijk om je strategie af te stemmen op je specifieke bedrijfsdoelen en de behoeften van je klanten.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!