Magento 2

Magento 2 is een geavanceerd e-commerce platform met flexibele tools, snelle performance en een rijke set features voor webwinkels.

Betekenis: Magento 2

Stel je een online winkelwagentje voor, maar dan supercharged. Magento 2 is de nieuwere, vlotte broer van het originele Magento e-commerce platform. Deze krachtpatser biedt ondernemers een scala aan flexibele tools voor hun webwinkels met knallende features zoals responsieve ontwerpen, verbeterde snelheid, en een gebruiksvriendelijke checkout-ervaring die klanten houdt waar je ze wilt hebben: bij de kassa. Het is het Zwitsers zakmes onder de e-commercesoftware; of je nu een klein bedrijf runt of de digitale arena domineert, Magento 2 helpt jou en je klanten soepel door het koopproces te navigeren.

Maar Magento 2 is niet alleen een mooie etalage voor producten. Het komt ook met spierballen in de vorm van geavanceerde marketingtools, uitgebreide analyses, en SEO die ervoor zorgen dat jouw winkel niet alleen mooi oogt, maar ook gevonden wordt. Het draait allemaal om het creëren van een naadloze winkelervaring, zodat klanten terug blijven komen voor meer. Of je nu kortingscodes wilt toepassen of gepersonaliseerde productaanbevelingen wilt doen, Magento 2 maakt het mogelijk.

En vrees niet voor de technische kant; hoewel Magento 2 rijk is aan mogelijkheden, is er een sterke community en vele hulpmiddelen beschikbaar om je op weg te helpen. Dit betekent dat je zo'n beetje alle aspecten van je online winkel kunt aanpassen, zonder dat je een nacht moet doorhalen met coderen (tenzij dat jouw ding is, natuurlijk). Duik dus in de wereld van Magento 2 en zie hoe je bedrijf bloeit in de wondere wereld van e-commerce.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!